.“Δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο η Ελένη”

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010 |

 Η Δέσποινα Βανδή μίλησε εφ' όλης της ύλης στην Real News

Η τραγουδίστρια μίλησε για την οικονομική κρίση, την Ελένη Μενεγάκη, τον Ντέμη Νικολαίδη, το "Dancing with the stars" και την σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί...
Για τον Ντέμη Νικολαίδη: "Η δική μας σχέση έχει αλλάξει μορφή και έχει μετουσιωθεί σε κάτι πιο έντονο. Μην ξεχνάτε ότι είμαστε δυο άνθρωποι που έχουν κάνει και δύο παιδιά. Η σχέση είναι πλέον βαθιά αλλά ο έρωτας έχει πάρει μια άλλη μορφή. Δεν υπάρχει αυτό πλέον το πάθος το τρελό, το παρορμητικό τον πρώτων έξι μηνών".
Για την οικονομική κρίση: "Με φοβίζει όπως όλους μας φαντάζομαι. Είναι σαν το καρκίνο που δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει αύριο. Λες είναι καλοήθης, η θεραπεία που θα κάνω τώρα θα πετύχει ή αύριο θα πεθάνω. Όλοι ζούμε σε ένα αβέβαιο μέλλον και αυτό μας δημιουργεί κυρίως ψυχολογικά προβλήματα".

Για την σεξουαλική παρενόχληση: "Λίγο πριν ξεκινήσω το τραγούδι εργαζόμουν ως γραμματέας. Κάποια μέρα μου την "έπεσε" το αφεντικό μου. Κυριολεκτικα.. Σοκαρίστηκα, αλλά διατήρησα την ψυχραιμία μου και του έδωσα να καταλάβει με ποια έχει να κάνει. Θέλω να πω στις γυναίκες αν τους συμβεί σεξουαλική παρενόχληση να ενεργήσουν δυναμικά και να το καταγγείλουν. Με τα "όχι" χτίζονται καριέρες".
Για το διαζύγιο Μενεγάκη-Λάτσιου: "Όταν φτάσει το ζευγάρι να πάρει διαζύγιο, προφανώς είναι η καλύτερη λύση για αυτό. Όλοι ξέρουμε πιο είναι το σωστό απλά στο βωμό της τηλεθέασης και του να πουλήσει ένα περιοδικό η ένα έντυπο δεν υπάρχει πουθενά πλέον φραγμός και μέτρο.
Για τις σχέσεις της με την Ελένη: "Δεν θέλω να αναφερθώ στο συγκεκριμένο θέμα, έχω μιλήσει ήδη γιαυτό. Δεν θέλω μέσα από το προσωπικά του άλλου να νομίζουν ότι προσπαθώ να εκμεταλλευτώ κάτι. Δεν με πήρε τηλέφωνο και δεν γνωρίζω καθόλου για το δημοσίευμα που λέει ότι τσακωθήκαμε σε sushi bar. Δεν θέλω να αναφερθώ σε κάτι άλλο.
Για το Dancing with the stars: "Δεν θα έπαιρνα μέρος, δεν ξέρω να χορεύω άλλωστε. Είναι πέρα από τα νερά μου ούτε καν το σκέφτομαι.
Τελικά στην Ελλάδα όλοι τα ξέρουν όλα ρε γαμώτο.Γι`αυτό πάμε κατα διαόλου τελικά!!!panoramapress.gr