Με μάνατζερ τον Ψινάκη το ταλέντο της Ελλάδας

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010 |


Η αυλαία του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» έπεσε την προηγούμενη Παρασκευή και νικητής για τη φετινή χρονιά αναδείχθηκε ο Νίκος Γεώργας, ο οποίος από την αρχή του διαγωνισμού ήταν το φαβορί. 
Μετά το τέλος του παιχνιδιού, μια έκπληξη περίμενε τον Νίκο, μια και ο Ηλίας Ψινάκης τού έκανε επίσημη πρόταση να συνεργαστούν. Ο «Έλληνας Frank Sinatra», όπως τον αποκαλούν, γεννήθηκε στην Κόρινθο και ήρθε στην Αθήνα με την οικογένειά του, όταν ήταν ακόμα παιδί. 
Εκτός από τη μουσική, πάθος του ήταν και η Ιατρική. Έφυγε στην Αγγλία, για να σπουδάσει, και εκεί τραγουδούσε σε ελληνικές ταβέρνες, προκειμένου να βγάζει τα προς το ζην. Μάλιστα, έχει δει και τον Frank Sinatra, σε εμφάνισή του στην Αθήνα. «Τον συνάντησα και του εξέφρασα τον θαυμασμό μου» δήλωσε ο Νίκος στην εφημερίδα Espresso. 
Ο Νίκος έχει δύο παιδιά και πήγε στον διαγωνισμό ταλέντων έπειτα από προτροπή φίλου του. Στόχος του ήταν να γίνει γνωστός και, αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα, το κατάφερε με μεγάλη επιτυχία. «Την Παρασκευή το βράδυ, μετά τη νίκη μου, πήγαμε για ποτό με τη γυναίκα μου και καλούς φίλους. Την επόμενη, έφυγα για Θεσσαλονίκη, προκειμένου να δω αγαπημένους μου συγγενείς» συμπλήρωσε στην Espresso, ενώ έκλεισε τη συνέντευξή του μιλώντας για τα μελλοντικά του σχέδια. «Επιθυμώ να υπηρετήσω το καλό τραγούδι. Θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Γιάννη Πλούταρχο σε σκηνή της Αθήνας». 
Ο διάσημος μάνατζερ, Ηλίας Ψινάκης, από την πρώτη κιόλας ημέρα που είδε τον Νίκο τον αποκάλεσε «Susan Boyle» (νικήτρια του περσινού Britain?s Got Talent- Βρετανία Έχεις Ταλέντο). Αμέσως διέκρινε το ταλέντο και για αυτό του έκανε την επίσημη πρόταση για συνεργασία. Ο Νίκος ανέφερε πως χαίρεται πολύ που θα τον αναλάβει ο Ηλίας και ελπίζει να έχει και αυτός την τύχη της Susan Boyle.
Freegossip.gr