Τα τηλεοπτικά της σχέδια και η φίλη που την πλήγωσε

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010 |

Ράνια Θρασκιά

«Κάθε εβδομάδα ακούω ότι πάω και σε άλλο κανάλι. Μπορεί να είναι διασκεδαστικό ή κάπως ιντριγκαδόρικο για τα κανάλια, αλλά είναι ανούσιο να ακούγονται όλα αυτά» είπε η Ράνια Θρασκιά στην εκπομπή «Lifestyle», όταν ρωτήθηκε αν έχει υπογράψει τελικά με κάποιο σταθμό για την επόμενη σεζόν. «Πρέπει οι άνθρωποι να ανακοινώνουν κάτι όταν έχουν υπογράψει. Δεν θα σου κρύψω ότι τα πράγματα πάνε καλά και είμαι αισιόδοξη, και νομίζω ότι κάτι θα γίνει τηλεοπτικά για μένα, άλλα δεν έχω κάτι να ανακοινώσω ακόμα» πρόσθεσε.

Στο διάστημα της απουσίας της από τα τηλεοπτικά δρώμενα, αρκετοί άνθρωποι απομακρύνθηκαν από κοντά της, όπως η ίδια εξήγησε: «Υπάρχουν συμπεριφορές ανθρώπων που διαφοροποιούνται μόνο και μόνο επειδή δεν είσαι στην τηλεόραση. Άνθρωποι που επεδίωκαν οπωσδήποτε τη συντροφιά σου, την
παρέα σου, και ξαφνικά δεν τους ενδιαφέρεις. Ενώ έδειχναν να τους ενδιαφέρεις πολύ όσο ήσουν στην τηλεόραση. Μερικοί σε ζυγίζουν με βάση την επιτυχία που κάνεις. (…) Έχω πληγωθεί από φίλη μου από τα πολύ παιδικά μου χρόνια, από την πρώτη φίλη που αγάπησα και επένδυσα σε εκείνη, μέχρι και πολύ πρόσφατα».

Τέλος, η Ράνια Θρασκιά δεν δίστασε να μιλήσει για το πόσο δύσκολο είναι για έναν άνθρωπο της τηλεόρασης να κρατήσει τις ισορροπίες: «Οι περισσότεροι παρουσιαστές είμαστε προβληματικές προσωπικότητες. Γιατί είναι μερικά στοιχεία πολύ δύσκολα να τα διαχειριστεί κανείς, όπως η αναγνωρισιμότητα, η δόξα, τα χρήματα που μπορεί να αποκτήσει κανείς» είπε, τονίζοντας πως είναι θέμα «εσωτερικής παιδείας» το να καταφέρει κανείς να μην πέσει στην παγίδα της «γραφικότητας».
Κάπου θα βρείς και συ βρέ ένα τηλεοπτικό κεραμύδι δεν χρειάζεται να μας το λές κάθε βδομάδα!!!!
yupi.gr