«Πράσινος» από τη ζήλεια του έγινε ο Brad Pitt!

Κυριακή 6 Ιουνίου 2010 |


Ποιος είδε τον Brad Pitt και δεν το φοβήθηκε. Ρούπι δεν την άφηνε να κάνει την Angelina κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας της ταινίας στη Βενετία.
Αιτία; Μα ο συμπρωταγωνιστής της βέβαια, ο Johny Depp, στο πρόσωπο του οποίου ο Brad είδε έναν ανταγωνιστή. Γιατί ο Johny και κούκλος είναι και αλητόφατσα, από αυτές που αρέσουν στην Angelina, και καρδιοκατακτητής.
Κι επειδή ο Brad ξέρει από πρώτο χέρι τι μπορεί να συμβεί όταν η Angelina Jolie βρεθεί στο ίδιο πλατό με έναν κούκλο συμπρωταγωνιστή, τον έζωσαν τα φίδια.
Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα, όταν ο ηθοποιός είδε τον υιοθετημένο του γιο Μάντοξ να γίνεται κολλητός με τον Johny. Ο μικρός τρελός θαυμαστής των «Πειρατών της Καραϊβικής» δεν άφηνε λεπτό τον Depp μοναχό του, ενώ... τη φιλία τους ενθάρρυνε και η Angelina, κάνοντας ακόμα πιο έξαλλο τον Brad.
Σου λέει ο Brad όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων, καθόταν σε αναμμένα κάρβουνα. Είχαν και τα καβγαδάκια τους τον τελευταίο καιρό, είχε και τις ανασφάλειές του μην του κάνει η Angie ότι έκανε αυτός στην Jennifer Aniston και της έγινε στενός κορσές.
Ευτυχώς που δεν τα πήρε κρανίο η Angelina. Αλλά και ο Johny… κύριος!!!! Δεν προδίδει το στεφάνι του σαν μερικούς, μερικούς.
 Προσοχή  δαγκώνειιιιιιι!!!
alepounews