Στο στόχαστρο μερίδας οργανωμένων gay η Τατιάνα Στεφανίδου

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010 |

Το κεντρικό θέμα συζήτησης των διοργανωτών του gay φεστιβάλ αποτελεί από την Τρίτη η Τατιάνα Στεφανίδου.

Η παρουσιάστρια, με το διαχωρισμό που έκανε στην εκπομπή της κατατάσσοντας τους gay σε «ομοφυλόφιλους» και «τρελές» εξόργισε μια μερίδα από αυτούς οι οποίοι την κατηγορούν για ρατσισμό και υποκρισία.

Θεωρούν πως η παρουσιάστρια εμμέσως πλην σαφώς άφησε να περάσει στον κόσμο πως όσοι έχουν διαφορετική σεξουαλική ταυτότητα είναι προβληματικοί και κυρίως, όσοι δεν το... κρύβουν είναι ντροπή και εξευτελισμός ακόμα και για την εκπομπή της.

Μάλιστα, κάποιοι από τους θιγμένους ήταν ιδιαίτερα καυστικοί στα σχόλιά τους λέγοντας πως οι… τρελές την έκαναν αυτό που είναι σήμερα και σε αυτές χρωστάει και τηλεθέαση αλλά και την εμφάνισή της.

Ωστόσο, οι πληροφορίες θέλουν ορισμένους να μην αρκούνται μόνο στα λόγια και να ετοιμάζονται να απαντήσουν στην Τατιάνα και μέσω του φεστιβάλ.

Φήμες θέλουν να ετοιμάζεται άρμα και πλακάτ κατά της, περνώντας τόσο σε εκείνη όσο και σε όσους θεωρούν τους απελευθερωμένους gay άρρωστους, πως όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι, ανεξάρτητα από τα ερωτικά τους γούστα.

Για την ιστορία, την περασμένη Τρίτη φιλοξενήθηκε στο «Αξίζει να το δεις» νεαρός ομοφυλόφιλος ο οποίος θα μιλούσε για την ιδιαιτερότητά του και τον τρόπο αντιμετώπισης από τους γονείς του και το κοινωνικό του περιβάλλον . Καλωσορίζοντας τον η Στεφανίδου του ανέφερε ότι τον κάλεσε γιατί τον θεώρησε σοβαρό και δε θα ήθελε αυτή και οι συνεργάτες της να φιλοξενήσουν μια «τρελή»...

supa.gr