Η Ναταλία Γερμανού και η μείωση μισθού

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010 |


Σε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη η Ναταλία Γερμανού παραδέχεται: «Έχω δεχτεί μείωση μισθού και στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο. Αν μπορούμε να βάλουμε ένα μικρό λιθαράκι ώστε να σωθεί αυτός ο τόπος οφείλουμε να το κάνουμε αγόγγυστα».

Η παρουσιάστρια που είναι κάθε Σαββατοκύριακο «Μες την Καλή Χαρά» αποκαλύπτει ότι ανανέωσε το συμβόλαιο της με τον Alpha για την επόμενη χρονιά, πράγμα που πιθανότατα θα κάνει και η Σίσσυ Χρηστίδου, αφού όπως ξέρει «η ομάδα θα συνεχίσει όπως είναι με νέες προσθήκες».

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε για την αποχώρηση του Σάββα Πούμπουρα: «Η αποχώρηση του Σάββα μας στενοχώρησε όλους. Πιστεύω ότι είχε καλή διάθεση, δεν είπε «εγώ επιλέγω τον ANT1». Είχε την καλοπροαίρετη πεποίθηση ότι θα τα συνδύαζε και τα δύο… Προσπάθησα να βοηθήσω τον Σάββα να μείνει, αλλά δεν τα κατάφερα. Το μόνο που κατάφερα είναι να τον φέρω σε επαφή με το κανάλι, ώστε να βγει συναινετικό το διαζύγιο και να απαλλαγεί από την ποινική ρήτρα που εκκρεμούσε πάνω από το κεφάλι του».

Τέλος, η κ. Γερμανού είπε ότι το περασμένο καλοκαίρι ήταν η τελευταία φορά που αισθάνθηκε πολύ ερωτευμένη, ενώ αποκάλυψε ότι την έχει «φτύσει» 50αρης για 22χρονο μοντέλο!!

Οπως λέμε  κόψε και μένα μπάρμπα και όχι δώσε και μένα μπάρμπα εεεε 
madata.gr