Πασίγνωστος Έλληνας ποδοσφαιριστής με αδυναμία στην ταχύτητα παρανομεί

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010 |


Άφωνους άφησε τους παρευρισκομένους κοσμικής εκδήλωσης η μητέρα πασίγνωστου ποδοσφαιριστή, όταν άρχισε με καμάρι να σχολιάζει το με πόση ευκολία ο γιος της απαλλάσσεται από τις κλήσεις της τροχαίας λόγω της ενασχόλησής του με τη στρογγυλή θεά.

Μάλιστα, δε δίστασε να τον χαρακτηρίσει μάγκα που μπορεί και ξεφεύγει από το στόχαστρο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις πρόσφατες καταγγελίες συλλόγου πολιτών κατά του Γιούρκα Σεϊταρίδη τον οποίο αποκάλεσε «βλάκα» που με τις δηλώσεις του περί παραβίασης κοκ, κίνησε τις υποψίες και τώρα δύσκολα μπορεί να ξεφύγει από τα μπλόκα.

Ο ποδοσφαιριστής, γνωστός για την αδυναμία του στα ακριβά αυτοκίνητα και στην ταχύτητα, καθημερινά κάνει επίδειξη ισχύος στην Αττική οδό αδιαφορώντας για κάθε συνέπεια.

Όπως δηλώνει το περιβάλλον του μάλιστα, ένα πάτημα στην Αττική, ή στην Παραλιακή αποτελούν για τον ίδιο την καλύτερη εκτόνωση μετά από μια δύσκολη μέρα. Πάτημα που πολλές φορές τον έχει φέρει αντιμέτωπο με τις Αρχές, γεγονός όμως που δε τον προβληματίζει καθώς η αναγνωρισημότητά του αποτελεί το απαλλακτικό του.

Το πάθος του για την ταχύτητα ωστόσο μπορεί να μην ανησυχεί τη μητέρα του που, όπως λέει έχει, εμπιστοσύνη στη ζώνη ασφαλείας, έχει πονοκεφαλιάσει όμως τους ανθρώπους της ομάδας του, που ζουν καθημερινά με το άγχος να μη του συμβεί το παραμικρό.

Όπως λέγεται μάλιστα, ισχυρός παράγοντας του συλλόγου του στην προσπαθειά του να του κόψει την επικίνδυνη αυτή συνήθεια του, τον απείλησε πως αν εξακολουθήσει να θέτει τον εαυτό του σε συνεχή κίνδυνο θα του επιβάλλει κυρώσεις και στο συμβόλαιο του.

Ο νεαρός όμως, όπως δείχνουν τα πράγματα, συνεχίζει ακάθεκτος τις γκαζιές του τραβώντας σε κάθε πέρασμα του τα βλέμματα αλλά και τις προσευχές όλων...

Αρε καμάρι η μάνα εεεεε
http://www.supa.gr