Η Μενεγάκη έστειλε εξώδικο για τις φωτογραφίες με τον Παντζόπουλο

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010 |

Η Μενεγάκη έστειλε εξώδικο για τις φωτογραφίες με τον Παντζόπουλο


Το είπε και το έκανε η Ελένη Μενεγάκη: με εξώδικό της ζητά αποζημίωση από τον δημοσιογράφο που τράβηξε τις φωτογραφίες με τον Ματέο Παντζόπουλο Νέα Μάκρη, υποστηρίζοντας ότι έχει δεχθεί πολλά προσβλητικά σχόλια!
Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε προ ημερών το περιοδικό «Ok!» στάθηκαν αφορμή για σχόλια αλλά και δικαστικό «πόλεμο», αφού η οικοδέσποινα του «Καφέ» έστειλε εξώδικο στον δημοσιογράφο Βασίλη Γραμμένο στο οποίο υποστηρίζει πως την προσέβαλλε ως επαγγελματία, άνθρωπο και -κυρίως- μητέρα μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινή Μελέτη».
«Επί μήνες ανέχομαι σιωπηλά  μια αδικαιολόγητη, βάναυση και καταχρηστική παραβίαση του ιδιωτικού βίου μου, η οποία έχει προκαλέσει τεράστια ηθική βλάβη όχι μόνο σε μέν , αλλά και στα ανήλικα παιδιά μου. Προφανώς, αφού και εσείς συμμετείχατε σε αυτήν την επίθεση, θεωρείτε ότι όλα σας επιτρέπονται και ότι για όλα θα παραμείνετε, στο διηνεκές, ατιμώρητος», αναφέρει στο εξώδικό της η Ελένη.
Αναφερόμενη στις φωτογραφίες με τον Ματέο υποστηρίζει ότι τραβήχτηκαν εν αγνοία της και χωρίς την συναίνεσή της.
«Φτάσατε στο σημείο να ισχυριστείτε ότι χρησιμοποιώ τα ίδια μου τα παιδιά (λέγοντας ότι θα τα κουβαλάω μαζί μου), προκειμένου να αποτρέψω εσάς και τους ομοίους σας από την, κατά τη γνώμη σας, επιτρεπόμενη ατιμώρητα συνέχιση των προσβολών της ιδιωτικής μου ζωής», προσθέτει η παρουσιάστρια.
Παράλληλα, αναφέρεται και σε όσα ακούστηκαν για την απουσία της Χρίσλας Γεωργακοπούλου από το πάνελ της εκπομπής μία ημέρα πριν την δημοσίευση των υπόλοιπων φωτογραφιών και υπογραμμίζει πως ουδέποτε απέλυσε την συνεργάτιδά της, ενώ κατηγορεί τον δημοσιογράφο πως είχε στόχο να βλάψει την εικόνα της ως επαγγελματία, χαρακτηρίζοντάς την άδικη και σκληρή με τους αδύναμους εργαζόμενους.
Η παρουσιάστρια διεκδικεί νόμιμη αποζημίωση για την προσβολή που, όπως ισχυρίζεται,  έχει υποστεί από τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο, ενώ αναφέρει  πως όποιο ποσό της επιδικαστεί  θα το διαθέσει για φιλανθρωπικό σκοπό.
madata.gr