Το φιλί της Σάντρα Μπούλοκ με την Σκάρλετ Γιόχανσον

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010 |

Με τρελό χιούμορ, αυτοσαρκασμό- και ίσως δυο ποτηράκια  παραπάνω- έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στα ετήσια βραβεία Guys Choice Awards του Spike Tv η Sandra Bullock. Η γνωστή ηθοποιός πήρε το βραβείο από τους άνδρες του στρατού ως Καλλιτέχνης της χρονιάς. 

Να σημειώσουμε εδώ πως το βραβείο ήταν δύο ελαφίσια κέρατα για τα οποία η Sandra δήλωσε πως ταιριάζουν γάντι με τις πρόσφατες αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή (σ.σ ο εδώ και πολλά έτη σύζυγός της Jesse James, διατηρούσε δεσμό με πορνοστάρ). «Ας είμαστε ειλικρινείς μόνο για μία στιγμή. 
Θα είμαστε ειλικρινείς έτσι; Το κέρδισα επειδή όντως είμαι η καλλιτέχνης της χρονιάς ή επειδή υπήρξε όλη αυτή η έκρηξη στην προσωπική μου ζωή; Εντάξει, δεν πειράζει.

Θα το ξαναέκανα εάν αυτό σημαίνει ότι διασκέδασαν οι στρατιώτες μας» δήλωσε. Στην ίδια εκδήλωση τιμήθηκαν επίσης, η Charlize Theron, η Scarlett Johansson και ο Arnold Swartzenegger.  Στα βραβεία MTV Movie Awards τώρα, η Sandra Bullock προκάλεσε και πάλι ποικίλα σχόλια καθώς έδωσε ένα ρουφηχτό φιλί στο στόμα στην Scarlet Johansson -που θα σκουπιζόταν για ώρες μετά- την στιγμή που της έδινε το βραβείο της. Να θυμίσουμε ότι το ίδιο είχε κάνει και στο παρελθόν, μόνο που τότε είχε φιλήσει -στο στόμα και πάλι- την Μέριλ Στριπ.  
Γλωσόφιλο γλωσόφιλο ήταν????!!!!! 
protothema.gr