Greek... fight club!

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010 |

Αναψαν τα αίματα στο «Greek Idol»! Αφού Ρούλα Κορομηλά και Κώστας Καπετανίδης εκτόξευσαν αιχμηρά, φραστικά «βέλη» εκατέρωθεν, που έφεραν βεβαίως την προσδοκώμενη υψηλή τηλεθέαση (μέσος όρος 25,3%), ήρθε η... λυπητερή για το φαβορί του παιχνιδιού Αντιγόνη Ψυχράμη.

Παρουσιάστρια και Κώστας Καπετανίδης μετέτρεψαν σε... ρινγκ το τηλεοπτικό πλατό. 
Οι δυο τους αντάλλαξαν ατάκες-δυναμίτη. Αφορμή ο... έρωτας της Αντιγόνης Ψυχράμη με τον Σωτήρη Καλυβάτση. «Τι άλλο θα ακούσουμε, κυρία Κορομηλά; Είναι κακό μια κοπέλα να τα έχει με ένα αγόρι;» διερωτήθηκε ο Κώστας Καπετανίδης. 
«Σε μένα το λέτε;» του απάντησε η Ρούλα και το... show άρχισε! «Εγώ τι άλλο θα
ακούσω όταν η κριτική σας είναι όχι αντικειμενική; Και νομίζω ότι έχετε νεύρα. Σας λείπει κάποιος υποψήφιος»!

«Αυτά είναι βλακείες» ήταν η -όχι και τόσο κομψή- απάντηση του Καπετανίδη. «Σε μένα λέτε βλακείες, κ. Καπετανίδη; Θέλετε να έρθει κάποια άλλη να παρουσιάσει; Γιατί εμένα με προσέβαλε αυτό που είπατε. Σας παρακαλώ να ανακαλέσετε!» Αστραψε και βρόντηξε η Ρούλα. Απείλησε, δε, ότι αν δεν ανακαλούσε, θα σταματούσε την παρουσίαση.

Τελικά κανείς δεν υποχώρησε, ούτε όμως και... αποχώρησε από το παιχνίδι. Στο διάλειμμα ωστόσο, αμέσως μετά το λεκτικό... fight club ανάμεσά τους, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», τα πνεύματα είχαν ηρεμήσει. Οι δυο τους, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ήταν μες στην καλή χαρά. Τι μέλλει γενέσθαι, ουδείς ακόμη είναι σε θέση να γνωρίζει. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η κόντρα ανάμεσα στη Ρούλα Κορομηλά και τον Κώστα Καπετανίδη έγινε για το θεαθήναι (για την τηλεθέαση, σε απλά ελληνικά). Αλλοι όμως επιμένουν ότι -παρά τα χαμόγελα στο break του παιχνιδιού- μαίνεται η κόντρα και το κλίμα είναι ιδιαίτερα ηλεκτρισμένο...


Ψυχράμη: Ημουν προετοιμασμένη για το ενδδεχόμενο να φύγω

Η επόμενη μέρα της Αντιγόνης μετά την έξοδο από το «Greek Idol». Τρία live έμειναν για να πέσει η αυλαία του παιχνιδιού (στις 28 του μήνα). Το γεγονός όμως ότι η Αντιγόνη Ψυχράμη δεν μπήκε καν στην τελική τετράδα ξένισε τόσο τους κριτές όσο και στον κόσμο στο πλατό. Η μεν επιτροπή σχολίασε με έκπληξη την αποχώρησή της και ζήτησε από τον κόσμο να προσέχει τι ψηφίζει γιατί γίνονται αδικίες. Πρόσθεσαν, δε, πως η ψηφοφορία θα πρέπει να βασίζεται στο ταλέντο των παικτών και όχι σε συγγενείς και φίλους. Λίγες ώρες μετά την έξοδο από το παιχνίδι, η Αντιγόνη ανοίγει την καρδιά της στην «Espresso». Δηλώνει ότι ήταν προετοιμασμένη για την αποχώρησή της, παράλληλα όμως δεν αγχώνεται για το μέλλον.

«Εδωσα τον καλύτερό μου εαυτό, τα πήγα πολύ καλά. Το κοινό όμως δεν με ψήφισε και έφυγα. Είναι πολύ απλά τα πράγματα».

- Ναι, αλλά ο κόσμος πάντα σε αγαπούσε και σε υποστήριζε... Αυτό δεν σημαίνει πως όλοι όσοι σε αγαπούν μπαίνουν στη διαδικασία να σε ψηφίσουν. Μια μερίδα από αυτούς το κάνει. Εισπράττω -και τώρα που είμαι εκτός παιχνιδιού- πολλή αγάπη από τον κόσμο.

- Ωστόσο, ήσουν το φαβορί. Εξάλλου, ήδη έχεις διαγράψει τη δική σου πορεία στον χώρο. Στενοχωρήθηκες, φαντάζομαι... Ναι, γιατί τελείωσε αυτή η μοναδική εμπειρία. Επρεπε να αποχωριστώ όλους αυτούς που γνώρισα στο πλαίσιο του «Greek Idol». Οσον αφορά το ίδιο το παιχνίδι, δεν με στενοχώρησε που δεν βγήκα... greek idol. Αλλωστε, από τη στιγμή που μπαίνεις σε ένα talent show ξέρεις ότι κάποια στιγμή θα τελειώσει ή ότι δεν θα είσαι στην τελική δυάδα. Ημουν προετοιμασμένη ψυχολογικά γι’ αυτό το ενδεχόμενο.

Οσο για τον νικητή του παιχνιδιού, η Αντιγόνη δεν τον βλέπει στο πρόσωπο εκείνου που θα χριστεί «τροπαιούχος». «Σημασία δεν έχει ποιος θα βγει greek idol, αλλά ποιος θα καταφέρει να κάνει αυτό που αγαπάει και ονειρεύεται. Δεν πάνε αναγκαστικά παράλληλα τα δύο αυτά πράγματα. Σημασία έχει πώς θα διαχειριστείς τον εαυτό σου από κει και πέρα...»

Η Αντιγόνη έχει ήδη κάνει τα σχέδιά της. Και είναι πολύ cool. «Θέλω να ανασυντάξω τις δυνάμεις μου, να πάω διακοπές, να ξεκουραστώ και σιγά-σιγά θα έρθουν όλα. Δεν με αγχώνει τίποτα. Στο πλατό έδειξα τον καλύτερό μου εαυτό και πιστεύω ότι θα κάνω κάτι καλό στη συνέχεια. Τώρα νιώθω πολύ κουρασμένη, γιατί ήρθα κατευθείαν στη Θεσσαλονίκη για τον “Καφέ με την Ελένη”. Θα φύγω όμως για διακοπές!»

Αυτό είναι σόου είπα και γώ θα λείψει το ξεκατίνιασμα και το ξεμάλιασμα!!!!
espressonews.gr