Λένα Μέγιερ Λάντρουτ Θα εκπροσωπήσει τη Γερμανία στη Eurovision και το 2011!

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010 |


Η Λένα, νικήτρια του φετινού διαγωνισμού της Eurovision, ανακοίνωσε πως θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο της, με το να διαγωνιστεί και του χρόνου.

Η 19χρονη τραγουδίστρια εξέφρασε την επιθυμία της να εκπροσωπήσει την χώρα της και στον διαγωνισμό του 2011. «Δεν πρόκειται για αστείο» ξεκαθάρισε η ίδια σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για τα γερμανικά ΜΜΕ στην Κολονία. Η φήμη είχε αρχίσει να κυκλοφορεί από την ημέρα της επιστροφής της από τη Νορβηγία, ωστόσο όλοι ήταν ιδιαίτερα επιφυλακτικοί για το κατά πόσο ευσταθούσε.

Ο Στέφαν Ραμπ, επικεφαλής της γερμανικής αποστολής στη Eurovision, στην συνέντευξη Τύπου προσπάθησε να εξήγησε τους λόγους για τους οποίους η Λένα θα εκπροσωπήσει ξανά την Γερμανία στον 56 διαγωνισμό της Eurovision, «Από πλευράς μουσικής και ηθικής δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να υπερασπιστεί τον τίτλο της στο επόμενο φεστιβάλ. Τι θα έλεγε ο κόσμος, αν η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου αρνιόταν να υπερασπιστεί τον τίτλο της και μάλιστα στη χώρα της;» Καθώς εξήγησε πως η τραγουδίστρια θα πάει με απευθείας ανάθεση στον διαγωνισμό αλλά το κοινό θα επιλέξει το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστεί.
Του είπαμε να χέσει κι`αυτό ξεκω....... 
yupi.gr