Τα φιλιά στην Lady Gaga

Σάββατο 12 Ιουνίου 2010 |

τ 
Ο Ελληνας της Lady Gaga! «Eh, Eh, Nothing Else I Can Say»... για τον πανύψηλο μελαχρινό Τζόνι Μαρκουδάκη της super star! O «δικός μας» Γιάννης, που τον αποκαλούν και «The Body» -«Το κορμί» ελληνιστί- στο εξωτερικό (όπως έλεγαν στα 90s την Αυστραλή καλλονή του μόντελινγκ Ελ ΜακΦέρσον), είναι ο πρωταγωνιστής στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Eh, Eh, Nothing Else I Can Say» της εκκεντρικής αρτίστας.

Ενσαρκώνει τον ρόλο του συντρόφου της για τις ανάγκες του τραγουδιού που περιλαμβάνεται στο άλμπουμ της με τίτλο «The fame». Κατά τη διάρκεια του κλιπ, ο Γιάννης τη χαϊδεύει τρυφερά, αγκαλιάζονται, ενώ στο... κρεσέντο του κομματιού η ατμόσφαιρα ηλεκτρίζεται. Οι δυο τους ανταλλάσσουν καυτά φιλιά στα χείλη. Αλλωστε το
ζευγάρι υποδύονται! Οσο για τη σκηνοθετική «μπαγκέτα» του τραγουδιού, την κρατά ο Τζόζεφ Καν. Χρέη, δε, παραγωγού εκτελεί η Μαριάν Τανέντο.

Από την πρώτη γνωριμία τους στο κλιπ, το μοντέλο και η τραγουδίστρια έγιναν φίλοι. Τον Δεκέμβριο μάλιστα που ο Ελληνας φωτογραφήθηκε από τον Alex Steph στο Παλμ Σπρινγκς για περιοδικό, η Lady Gaga ήταν δίπλα του. Από τότε ορισμένοι υποστηρίζουν ότι «παίζει» και ειδύλλιο ανάμεσά τους. Οι φήμες για love story ανάμεσά τους τις τελευταίες μέρες οργιάζουν. Μη νομίζετε ότι ο Johnny Markoudakis (όπως είναι γνωστός στο εξωτερικό) προέκυψε έτσι, από το... πουθενά.

Αλλωστε το είπαμε: έχει πάρει -με το σπαθί του, είναι ηλίου φαεινότερο άλλωστε- το στέμμα του Μr «The Body». Μπορεί να μην είναι... καλλονός, όπως ο Μάρκους Σέκενμπεργκ, όμως το κορμί του τον έχει κάνει περιζήτητο. Κοιλιακοί-φέτες, μυώδη πόδια, εκρηκτικό χαμόγελο και βλέμμα που «σκοτώνει».

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», έχει κάνει πασαρέλα και για τον διεθνούς φήμης σχεδιαστή μόδας John Galliano. Φυσικά, πέρασε από... κόσκινο για να επιλεγεί ως παρτενέρ της Lady Gaga και δη για να παίξει το αμόρε της. Οπως είναι φυσικό, τα τελευταία 24ωρα που -έτσι ξαφνικά- έγινε γνωστό ότι ο Τζόνι είναι ο Ελληνας παρτενέρ της Lady Gaga, χιλιάδες ομογενείς έσπευσαν να δουν το κλιπ στο YouTube.
Μα παντού Ελληνες μα ποιοι είμαστε τέλος πάντων!!! 
espressonews.gr