Lady Gaga πάσχει από λύκο??

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010 |


Αν και ο μάνατζέρ της διέψευδε τα πάντα, η Lady Gaga κατέρρευσε ξανά ενώ τραγουδούσε στο Τόκιο και αντιμετώπισε πρόβλημα με την αναπνοή της, ενώ χρειάστηκε να πάρει οξυγόνο προκειμένου να συνεχίσει.Η 24χρονη σταρ επισκέφθηκε τα επείγοντα κινεζικού νοσοκομείου, φουντώνοντας τα σενάρια ότι πάσχει από λύκο, μια κληρονομική ασθένεια του δέρματος που μπορεί να αποβεί μοιράια.
Μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε, η Gaga έκανε δήλωση στους «Times» του Λονδίνου όπου αποκάλυψε πως υποβλήθηκε σε εξετάσεις για λύκο, χωρίς να πει το παραμικρό για τα αποτελέσματα.«Είμαι πολύ δεμένη με τη θεία μου Joanne η οποία πέθανε από λύκο. Είναι πολύ προσωπικό», αποκάλυψε στη συνέντευξή της και πρόσθεσε ότι δεν θέλει να ανησυχήσει κανείς για την υγεία της.


«Έχω ταχυκαρδίες και τέτοια, αλλά είναι Ok. Είναι από την κούραση», πρόσθεσε και έσπευσε να καθησυχάσει τους θαυμαστές της ότι θα συνεχίσει τις εμφανίσεις της. «Δεν σκοπεύω ούτε να ξεκουραστώ ούτε να πάω διακοπές. Θα φροντίζω τον εαυτό μου, όπως άλλωστε οφείλω, και όλα θα πάνε καλά», κατέληξε.
ultragreek